Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya dosdoğru açılmaktadır.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine bilgi ahzetmek midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Binalarda mukannen standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna hileınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı Yangın Kapısı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page